Zin in een heet afspraakje? Zo vind je een leuke bedpartner

sekspartner vinden
Van Lan Nguyen

Iedereen verlangt wel eens naar een goede vrijpartij, maar niet iedereen heeft een partner om het bed mee in te duiken. Misschien wil je niet eens een vaste partner, maar heb je alleen behoefte aan fysiek contact. Als een vaste relatie niets voor jou is of het momenteel gewoon niet lukt in de liefde, dan kan een leuke seksdate* de oplossing zijn! Maar hoe vind je iemand die hetzelfde wilt als jij? Wij helpen je op weg!

Op het moment van schrijven, bevinden we ons momenteel in een pandemie. Wees dus waakzaam en houd je goed aan de huidige maatregelen of bewaar deze tips voor later.

 

Tinder

Op Tinder vind je heel veel leuke single mannen en vrouwen. Je kunt dus zomaar met iemand matchen waarmee je de lakens in kunt duiken. Er zijn echter ook veel gebruikers op Tinder die op zoek zijn naar iets serieus en niet open staan voor one night stands. Het is daarom verstandig om te kijken of iemand iets in zijn of haar profiel erover heeft staan. Zo voorkom je teleurstellingen. Sommige gebruikers geven duidelijk aan waar ze naar op zoek zijn, maar veel mensen ook niet. Tinder is daarom niet de meest handige app om een hete seksdate te vinden. Gelukkige zijn er genoeg alternatieven voor seksdating!

Gebruik je netwerk

Hierbij bedoelen we niet dat je een oproepje moet plaatsen op social media. Wellicht heb je vrienden wel eens horen praten over iemand die nog single is. En hebben jij en je vrienden geen geheimen voor elkaar en weten ze dat je open staat voor een niet-serieuze date tussen de lakens? Misschien kennen ze ook nog iemand anders, die net zoals jij, niet op zoek is naar een relatie. Niet geschoten is altijd mis, dus probeer zeker even voorzichtig bij ze te polsen. Het voordeel hiervan is dat je vrienden je niet in contact zullen brengen met iemand die ze raar of niet te vertrouwen vinden. 

Meld je aan bij een datingsite

Anno 2020 is er een overvloed aan datingsites. Zoveel dat er voor alles wel een geschikte site bestaat, dus ook sites die speciaal zijn gemaakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in seksdating. Het voordeel van deze sites is dat je van te voren al weet dat iedereen die er actief is, dezelfde intenties heeft als jij. Dit scheelt weer een ongemakkelijk gesprek! Neem dus een kijkje op een aantal websites en meld je aan. Er is keuze genoeg. 

Duik het nachtleven in

Even een kroeg of club induiken zit er momenteel niet in. Bewaar deze tip dus voor later als alles weer open is! Een discotheek of kroeg is van oudsher dé plek om nieuwe mensen te leren kennen. De meeste mensen zijn na een drankje toch iets spraakzamer, waardoor het makkelijk is om op iemand af te stappen. Klikt het met iemand en krijg je een uitnodiging om mee naar huis te komen? Dan kun je er wel vaak wel vanuit gaan dat ze meer willen dan alleen gezellig kletsen.

 Categorie: Blog

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter