Wil je succesvol op Tinder zijn? Zo doe je dat!

Succesvol op Tinder
Van admin

De man of vrouw van je dromen ontmoeten kan tegenwoordig gemakkelijk vanuit je luie stoel thuis. Het enige wat je nodig hebt is een geschikte datingapp en het aanbod aan leuke mannen en vrouwen ligt binnen handbereik. Soms kan het aanbod overweldigend zijn, we willen natuurlijk allemaal het liefst een knappe leuke date aan de haak slaan via Tinder. Maar hoe pak je dat nu het beste aan? Het begint natuurlijk allemaal bij het begin, je eigen profiel. Je profiel met foto’s en teksten moet je zien als een visitekaartje. Dit is het eerste wat iemand van jou ziet. En wat wil je precies dat diegene van jou ziet en denkt? Je begrijpt het waarschijnlijk al, het is de moeite waard om wat extra aandacht aan je eigen profiel te besteden. En daar helpen we je graag een handje bij via het onderstaande stappenplan.

Daarbij beginnen we met tips voor het ontwerpen en samenstellen van je eigen perfecte profiel. Vervolgens leren we je als een ware expert selecteren uit het aanbod van Tinder en tot slot geven we enkele aanknopingspunten voor een mooie date zodat niets een fantastische match tussen jullie in de weg staat! 

Wat wil je uitstralen?

Je Tinderprofiel is het eerste wat een potentiële match van jou te zien krijgt. Dus het is goed om stil te staan bij wat je precies wilt uitstralen op Tinder. De belangrijkste tip hierbij is om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Als je je anders voordoet dan je eigenlijk bent, komt dit vaak tijdens een gesprek of in de loop van de date echt wel aan het licht. Wil je een match vinden die echt bij jou past? Wees dan jezelf! 

Natuurlijk zijn mooie foto’s een belangrijk onderdeel van je profiel. Daarnaast is variatie belangrijk. Dus zorg dat je minstens een foto van je gezicht en één van je gehele lichaam erop hebt staan. Wil je sociaal overkomen? Zorg dan voor een leuke foto met vrienden. Ben je sportief? Deel dan een foto van jezelf tijdens je favoriete sport. Kortom, laat jezelf en je interesses zien! Qua tekst kun je het simpel houden. Wie ben je? Wat vind je belangrijk in het leven en waar hou je van?

Wat zoek je in een ander?

Naast alle aandacht in je eigen profiel, wil je natuurlijk ook aandacht aan het profiel van je date besteden. Kijk daarom eens goed naar de foto’s van de ander en bedenk wat hij of zij hiermee wilt uitstralen. Hetzelfde geldt voor de tekst op het profiel. Past dit goed bij wat jij zoekt in een date? Dan kun je matchen. Denk daarbij meteen even aan een goede openingszin

Waar ga je op date?

De locatie van je date is natuurlijk afhankelijk van jullie voorkeuren, maar doorgaans wordt originaliteit en initiatief nemen erg gewaardeerd. Voor een eerste afspraakje is het aan te raden om elkaar op een openbare plek te ontmoeten met voldoende mensen om je heen. Je kunt denken aan een diner bij een nieuw restaurant, borrelen in een leuk café of een mooi natuurgebied om in te gaan wandelen of om uit te waaien aan de kust. Ben je op zoek naar iets originelers met meer uitdaging? Ga dan samen een sportieve activiteit doen. Ga bijvoorbeeld mountainbiken door de duinen of suppen door de grachten van de stad. Wist je dat een actieve date vaak erg goed werkt voor een geslaagde date? Door een gezamenlijke herinnering te creëren, krijg je sneller een band en dit komt weer ten goede van jullie eventuele toekomstige relatie. Dus, waar wacht je nog op?

 Categorie: Blog

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter