Loading...

Wat is een Super Like?

De Super Like, wat is het?

Tegenwoordig is het mogelijk om iemand een Super Like te geven. Deze kun je inzetten als iemand voorbij komt die je echt heel leuk vindt. Je geeft een Super Like door omhoog te swipen of door op het blauwe sterretje te klikken. Vervolgens kan de man of vrouw in kwestie zien dat jij een Super Like hebt gegeven als jouw profiel tijdens het swipen voorbij komt. Diegene ziet dan een blauwe balk met een ster bij jouw profiel. Op deze manier val jij extra op bij jouw crush en wordt de kans op een match vergroot!

Dit houdt in dat jij ook kunt zien wanneer iemand jou heel leuk vindt. Hiermee voorkom je dat je per ongeluk iemand die jou wel ziet zitten weg drukt. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je graag een match wilt zijn!

Heb je de basisversie van Tinder? Dan kun je helaas maar één keer per dag een Super Like geven. Let er dus goed op dat je niet per ongeluk naar boven swipet. Swipers met een Tinder Plus abonnement hoeven zich daar geen zorgen over te maken. Gebruikers met een Tinder Plus abonnement  kunnen namelijk onbeperkt blauwe sterretjes uitdelen.