Loading...

Datingsite

Waarom zou ik voor Tinder kiezen?

Dating is – en dat is nogal een understatement – iets ergs persoonlijks. En daarom is een datingsite dat ook. Misschien kun jij het je niet voorstellen (of juist wel), maar er zijn veel mensen nog steeds enorm huiverig om een profiel aan te maken op een datingsite. Bang om belachelijk gemaakt te worden of teleurgesteld. Afhankelijk van hoe zeker je bent over online daten, is het kiezen van de juiste datingsite essentieel. Wat heeft Tinder te bieden dat je niet (altijd) kunt vinden bij andere datingsites?

Gratis

Dit is nogal een belangrijke. Veel mensen zien immers af van online daten vanwege de kosten. Een abonnement op een datingsite kan variëren van een paar euro per maand tot enkele tientallen euro’s. Tinder is echter gratis. Dan krijg je dus wel de ‘basic-versie’, maar in tegenstelling tot veel andere datingsites is dit nog altijd een versie waar je prima mee uit de voeten kunt. Er is wel een betaalde versie. Dit is Tinder Plus. De exacte prijzen variëren nog, maar het lijkt erop dat ook qua kosten wel mee zal vallen.

Snel

Zeker in dit tijdperk niet geheel onbelangrijk. Je hebt je studie/werk, vrije tijd, sporttijd, vrienden.. En hebben we t niet eens over het noodzakelijk kwaad als de boodschapjes doen of het huis eens schoonmaken. Heel veel tijd houden we niet over. Daarom is Tinder een uitkomst. Geen urenlang scrollen langs het favoriete broodbeleg van Jan-Willem of de lievelingsdieren van Annemijn, maar gewoon ’to the point’. Vind je een foto leuk? Dan like je. En dan zie je vanzelf wel of het gesprek ook nog een beetje soepel gaat.

Speels

Tinder is niet alleen een goede manier om snel mensen te leren kennen, het is ook speels. Toegegeven: twintig profielen langs op een standaard datingsite is nogal een opgave. Bij Tinder is dat toch veel leuker. Het is een beetje spel-achtig en daardoor ook best verslavend. Als dit je aanspreekt, is Tinder echt een leuke manier van daten!