Loading...

Wat is Tinder Gold?

Wat is Tinder Gold?

Naast het bekende Tinder Plus abonnement kun je ook kiezen voor Tinder Gold. Maar wat is dit precies? Tinder Gold is een uitbreiding op het Plus abonnement. Dit houdt in dat, net zoals bij Tinder Plus, de volgende extra functies beschikbaar zijn:

  • Onbeperkt swipen
  • Swipes ongedaan maken
  • Jouw locatie veranderen
  • Geen advertenties zien

Met de Gold uitbreiding heb je bovendien ook exclusievere functies, zodat je meer informatie op voorhand tot je beschikking hebt. Hiermee wordt de kans op een leuke match en wellicht het vinden van jouw droomman of vrouw aanzienlijk vergroot.

Likes you
De meest handige functie van deze uitbreiding is het Likes you scherm. Hiermee kun je in één oogopslag zien welke mensen jou al hebben geliked. Dit geldt voor alle likes die je hebt ontvangen en niet alleen de Super Likes. Vervolgens kun je besluiten om deze personen weg te drukken of terug te liken. Voordat je dat doet, kun je zoals je gewend bent eerst zijn of haar profiel bekijken. Het is uiteraard ook nog steeds mogelijk om op de ‘ouderwetse’ manier te swipen. Mensen die jou al hebben geliked kun je in dat geval herkennen aan het gele hartje met drie streepjes. Mocht je diegene leuk vinden, dan weet je in ieder geval al zeker dat jullie direct een match zijn.

Kosten
Voor een Tinder Gold abonnement betaal je maandelijks € 16,50. Als je al een Tinder Plus abonnee hebt, kost de Gold uitbreiding € 3 extra per maand.