Loading...

Het is dan eindelijk zover: jij en je Tindercrush gaan eindelijk afspreken. We kunnen ons voorstellen dat je het een tikje spannend vindt. Je wilt natuurlijk je uiterste best doen om een goede indruk achter te laten. Wij hebben daarom een aantal gouden ‘eerste date tips’ voor je.Tips eerste Tinderdate

 • Wees jezelf
  Dit is heel cliché, maar blijf vooral jezelf. Doe je niet voor als iemand die je niet bent en wees eerlijk over je hobby’s. Mocht het namelijk iets serieus worden, dan wil je natuurlijk niet achteraf opbiechten dat je bijvoorbeeld een hekel hebt aan hardlopen of eigenlijk helemaal geen keukenprins(es) bent.
 • Ga naar een plek waar je rustig kunt praten
  Bij de eerste date gaat het erom dat je face-to-face met elkaar kennis maakt en kijkt of het klikt. Het is dus niet aan te raden om samen naar een rumoerig restaurant, festival of concert te gaan. Je wilt natuurlijk een normaal gesprek hebben zonder in het oor van je date te hoeven schreeuwen.
 • Overdrijf niet met je make-up of kleding
  Voor zowel mannen of vrouwen geldt: draag kleding waar jij je comfortabel in voelt. Je wilt je tijdens de date niet druk maken over het printje van je blouse of een jurk die iets te strak zit. Extra tip voor de vrouwen: er niks mis met jezelf een beetje optutten. Maak het echter niet te bont, je date moet je nog wel kunnen herkennen van de foto’s. Een geplamuurd gezicht is over het algemeen geen groot succes bij mannen. Ga daarom voor een ‘natuurlijke’ look!
 • Veiligheid voorop
  Hoe fantastisch je Tinderdate ook lijkt, het is niet verstandig om direct bij iemand thuis af te spreken voor de eerste date. Je weet ten slotte nog niet wat voor vlees je in de kuip hebt. Spreek daarom op een plek af waar meer mensen zijn. Zorg daarnaast voor eigen vervoer en laat aan een vriend of vriendin weten waar je heen gaat.

Houd deze tips in je achterhoofd en het gaat helemaal goedkomen. Alvast veel plezier!