Loading...

error

Tinder werkt niet. Wat kan ik doen?

Het kan gebeuren dat Tinder niet werkt. Erg frustrerend. Soms is daar weinig aan te doen, maar soms kun je de app zelf weer een beetje op weg helpen. Wat kan er zoal gebeuren?

Problemen met de server

Je zult dit ongetwijfeld al weten, maar Tinder is nogal een populaire app. En al die miljoenen gebruikers van de app drukken behoorlijk op de servers. Normaal geen probleem, maar bij extreme drukte – of simpelweg een storing van de server – kan de app even niet werken. Hier is helaas weinig aan te doen. De technici van Tinder zullen er uiteraard alles aan doen om Tinder zo snel mogelijk weer terug ‘in de lucht’ te krijgen. Uiteraard kan ook je eigen netwerkverbinding niet optimaal werken. Het helpt dan vaak om de router even te herstarten.

Ik ontvang geen berichten

Wanneer je geen berichten ontvangt, kan dit eveneens aan de server liggen. Er is ook nog een mogelijkheid dat de app zelf is vastgelopen. Ook hier werkt het vaak om de app even af te sluiten (volledig af te sluiten) en de app dan te herstarten. Probeer eventueel anders je telefoon of tablet te herstarten.

Error 1001

Dit een een serieuzer probleem. Je hebt namelijk bewust of onbewust de regels overtreden en ben verbannen van Tinder. Je wordt van Tinder verbannen als je bijvoorbeeld naaktfoto’s upload of mensen lastigvalt. Ook moet je niet vergeten dat je 18 moet zijn om Tinder te gebruiken. Uiteraard kun je wel een ander Facebook profiel aanmaken en een nieuw account starten.

In het algemeen: wanneer je regelmatig problemen hebt met het gebruik van Tinder, kun je de app eens helemaal van de telefoon of tablet verwijderen en opnieuw installeren.