Loading...

Tinder Tips

Laten we bij het begin beginnen; een goed geoptimaliseerd Tinderprofiel trekt meer swipes dan een profiel zonder foto of tekst. Tinder heeft juist als doel dat je eerst op uiterlijk uitgaat in plaats van persoonlijkheid, hoe oppervlakkig dat ook klinkt. Wanneer wij iemand ontmoeten, hebben we binnen 3 seconden al een mening over deze persoon gevormd puur op hun uiterlijk. Dus de eerste en ook een van de meest belangrijke tip om succesvol te worden op Tinder: Zorg dat je een charmante, vrolijke, sexy profielfoto hebt op je Tinderprofiel.

Foto

We hebben het dan over een scherpe foto, het liefst van voren genomen zodat je gezicht goed te zien is voor je potentiële match. Zet een leuk lachje op, laat jezelf vriendelijk overkomen. Daten moet leuk zijn, dus neem een foto waar je jezelf goed presenteert en niet te serieus of intimiderend overkomt. Je scoort extra punten als je een foto gebruikt waar je hobbies in voorkomen, bijvoorbeeld hiken, voetbal, schilderen, muziek maken of koken. Laat je persoonlijkheid spreken in een foto en de matches volgen. Daarnaast weten we allemaal dat we een zwak voor schattige dieren hebben, zorg dus dat je een foto hebt met een dierenvriend. Dit straalt compassie en gastvrijheid uit; want als dieren jou leuk vinden dan vinden mensen je zeker leuk.

Om nog verder in te gaan op de profiefoto; zorg dat je minsten drie foto’s op je profiel hebt. En dan het liefst waar je bij alle drie even goed uit ziet, om je match te overtuigen dat je echt die looks hebt.

Dus hier een opsomming als het gaat om je foto:

  • Een scherpe foto van jezelf, je potentiële match gaat op je uiterlijk af, niet op hoe je auto eruit ziet.
  • Zorg dat de foto vrolijk en vriendelijk overkomt, zeker als vrouwen jouw matchmateriaal zijn is dit belangrijk.
  • In een van je foto’s moet je hobbies of interesses afgebeeld zijn, zo bouw je een goede eerste indruk op.
  • Zorg dat je minstens drie verschillende foto’s op je profiel hebt.

 

Profielbeschrijving

Hou je profielbeschrijving kort en krachtig op Tinder. Vul de essentiële informatie in om je match over te halen om te swipen. We hebben het dan niet op een obscure quote van een rapper, en zeker geen standaard tekst als “Gezellige jongen/meid zoekt nieuwe contacten.”. Vervang dit soort missers door een vlotte beschrijving van waar je woont, hoe oud je bent, je hobbies en eventueel je lengte. Sla niet door en lieg zeker niet, uiteindelijk is het doel van Tinder om elkaar in het echt te ontmoeten, en dan wil je je date niet teleurstellen. Hou het open en hou het simpel.

Een goed voorbeeld van een Tinderprofiel op Tindernederland.nl onder Tinder Tips