Loading...

Tinder op PC

Kan ik Tinder ook op mijn PC openen?

Hoewel bijna iedereen tegenwoordig wel de beschikking heeft over een Android of iOS apparaat, vragen veel mensen zich nog altijd af of het mogelijk is om Tinder gewoon op de PC te openen. Online daten wekt blijkbaar toch nog altijd de associatie op met de ‘ouderwetse’ PC. Een profiel bekijken, door de interesses heen scrollen. Dan een berichtje achterlaten en de volgende keer dat je inlogt maar zien of iemand een berichtje terug heeft gestuurd. Bovendien zitten sommige mensen nu eenmaal liever achter de eigen pc. En uiteraard zijn er dan nog mensen die niet de beschikking hebben over een smartphone of een tablet.

Het anwoord op de vraag is simpel:

Ja, dat kan! Het was een lange tijd niet mogelijk, maar sinds kort kun je Tinder eindelijk op je PC openen. Ga hiervoor naar Tinder.com. De website werkt eigenlijk bijna hetzelfde als de app. Klik, sleep of gebruik de pijltjestoetsen om mensen in jouw omgeving te liken of over te slaan. Ook al je matches en chatberichten kun je bekijken terwijl je aan het swipen bent. Ze staan op een overzichtelijke manier voor je geordend. De website gebruikt, net zoals de app, jouw locatie om singles uit de buurt te vinden. Geef hiervoor toestemming als ernaar wordt gevraagd.

Tinder gebruik je ook op je PC helemaal gratis en je kunt natuurlijk ook kiezen voor een abonnement als je behoefte hebt aan extra functies.

Veel plezier met swipen!