Loading...

Over Tinder

Van wie heb jij over Tinder gehoord? Grote kans dat het iemand is die op zoek is naar een date. En waarschijnlijk iemand uit je vrienden of kennissenkring. Je staat er namelijk misschien niet bij stil, maar vrijwel iedereen in Nederland kent wel iemand met een Tinder profiel. Zo groot en populair is de app momenteel in de datingwereld.

Daten op Tinder met de Tinder AppTinder is de dating app die Nederland schijnbaar uit het niets heeft verrast met zijn gebruikersgemak en populariteit. Met 50 miljoen gebruikers wereldwijd is het niet te ontkennen dat Tinder een succes is voor singles, ook in Nederland.  Deze 50 miljoen online singles checken hun account ongeveer 11 keer per dag wanneer ze op zoek zijn naar andere singles, een nieuwe match hebben of aan het chatten zijn met gematchte singles op Tinder.

In ons mobiele tijdperk is het steeds makkelijker om met vreemden online in contact te komen, en daar maakt de Tinder App volop gebruik van. Waar 50 miljoen van de gebruikers wereldwijd zijn, zijn er in Nederland 1,2 miljoen die Tinderen in de hoop om hun perfecte date te vinden. Het gebruik is simpel, je maakt een account aan of verbind je profiel Facebook. Tinder is een zogeheten ‘geosociale app’. Dit houdt in dat de app jouw locatie gebruikt om instellingen aan te passen. Wanneer je in Limburg woont, zul je immers normaal gesproken niet direct op zoek zijn naar een date in Groningen of Friesland. Daarom koppelt Tinder jouw locatie aan profielen in de buurt. Zo kun je contact maken met mensen in jouw regio én natuurlijk is het makkelijker om een date te regelen.