Speeltjes voor mannen: volop keuze!

Speeltjes voor Mannen
Van admin

Denk je aan seksspeeltjes, dan denk je al snel aan exemplaren die vooral voor vrouwen bedoeld zijn. Vibrators, dildo’s: je kent het wel. En logisch ook, want dit zijn inderdaad ook al vele jarenlang de speeltjes die veruit het meest verkocht worden. Maar dat betekent niet dat er voor mannen niets te koop is. Verre van dat zelfs. Ook voor mannen is er genoeg aanbod, en is de markt voor speeltjes zelfs volop in beweging. Het aanbod in de winkels wordt steeds groter en beter.

Veel voor vrouwen, steeds meer voor mannen

Dat heel veel speeltjes voor vrouwen bedoeld zijn, is niet zo heel erg onlogisch. Voor vrouwen is het soms net wat lastiger dan voor mannen om een hoogtepunt te bereiken. Een goed speeltje, vooral een exemplaar dat trilt, kan dan een prettig hulpmiddel zijn om toch te komen waar je zijn wilt. Fijn om in je eentje te gebruiken, maar ook prettig voor een partner die zijn of haar vrouw een beetje extra wil verwennen, of om samen eens wat te experimenteren uiteraard.

Dat de meeste speeltjes voor vrouwen bedoeld zijn, betekent echter niet dat het aanbod voor mannen niet de moeite waard is. Verre van dat zelfs. Meer en meer wordt duidelijk dat er op het gebied van toys ook voor mannen heel wat mogelijk is. Om solo te gebruiken, maar ook samen met een partner. Mannen lijken op dit gebied een heuse inhaalslag te maken op dit moment!

Wat is er allemaal mogelijk?

Bij vrouwen draaien veel speeltjes om het nabootsen van seks, of om het gemakkelijker bereiken van een hoogtepunt. Bij mannen is dat eigenlijk niet heel anders.

Een mastrubator is een populaire toy, omdat hij je letterlijk en figuurlijk wat werk uit handen kan nemen. Solosex gaat hierdoor veel meer aanvoelen als ‘echte’ seks, doordat de binnenkant van de toy ontworpen is met de vrouw in gedachten. Het gevoel van gemeenschap wordt behoorlijk realistisch nagebootst, zeker als je kiest voor een exemplaar van een goed merk, zoals de Fleshlight. Ideaal om solo te gebruiken, maar ook samen met een partner is het natuurlijk spannend om mee aan de slag te gaan. Dat geldt ook voor de toys die tijdens de gemeenschap gedragen kunnen worden, die zowel voor de man als de vrouw extra genot op kunnen leveren. En wat dacht je van de good old sekspop? Deze is tegenwoordig realistischer dan ooit, en kan een behoorlijk spannende uitbreiding zijn op je seksleven. Zo zie je maar: ook voor mannen is er heel wat mogelijk op het gebied van spannende speeltjes.

 Categorie: Blog

Laat een reactie achter