Met deze originele dates blaas jij je tinder date omver!

Een Romantische Date
Van admin

Daten, we hebben het vast allemaal wel eens gedaan. Maar, via een datingsite daten is toch weer spannender. Dit komt natuurlijk omdat je elkaar nog nooit hebt gezien. Daarom wil je wel een goede indruk achter laten, want de eerste indruk telt. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je een date organiseert, die hem of haar omver blaast. Zo maak je meer kans op een vervolgdate, dan met een standaard drankje in de stad aan een bar. Wat nou originele dates zijn, lees je hieronder!

Organiseer een avontuurlijke date

In de gesprekken die jullie vooraf aan een date hebben, kun je altijd wel opmaken of iemand avontuurlijk is of juist helemaal niet. Als iemand wel van risico’s nemen houdt en avontuurlijk is kun je daar ook op in spelen met je date. Denk bijvoorbeeld aan skydiven, bungeejumpen of een ballonvaart. Voor dit soort dates heb je wel lef nodig en ze zijn ook nog eens origineel. Een ander idee zou een ritje achterop de motor zijn. Ook dat is iets wat niet iedereen aandurft. Als je je motorrijbewijs hebt, wil je natuurlijk wel dat je partner mee durft te gaan. Dan is zo’n eerste ritje op een eerste date wel een goed idee. Dan kun je meteen zien of jullie een goede match zijn. Een ander idee is om naar het casino te gaan om erachter te komen of jouw date wel een gokje durft te wagen. Met de type date, kun je dus al veel van jouw potentiële partner te weten komen. 

Organiseer een romantische date

Voor wie meteen zijn charmes in de strijd wil gooien is het organiseren van een romantische date de beste optie. Dit kun je op heel veel verschillende manieren doen natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een zelfgemaakte picknick. Door de moeite die je erin hebt gestopt om al het eten zelf te maken, is het al heel romantisch. Bovendien zul je ook vast een afgelegen en mooi plekje willen zoeken, om de date plaats te laten vinden. De omgeving maakt de date dan nog romantischer, omdat jullie samen zijn met niemand anders om jullie heen. Nu nog maar hopen dat je goed hebt gegokt met de hapjes en dat iemand niet vegetarisch of veganistisch is, terwijl je daar geen rekening mee hebt gehouden. 

Tijd voor een spontane date

De dates die je vooraf niet uitstippeld, zijn misschien wel het leukst. Dit komt door de spontaniteit die erbij komt kijken. Laat jezelf en je date verrassen en laat het lot bepalen waar jullie met de date eindigen. Zo weten jullie allebei niet vooraf wat jullie vandaag zullen gaan doen en dat maakt het natuurlijk vele malen leuker. Maar, hoe organiseer je zo’n spontane date? Dit kan op heel veel verschillende manieren. Een populaire manier van dit moment is om met steen, papier, schaar een keuze te maken. Degene die wint mag dan steeds een element kiezen, dus bijvoorbeeld een activiteit of een plek om te eten. Op die manier is de date wel spontaan, maar kun je zelf nog een beetje aansturen, mocht je winnen met steen, papier, schaar.

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren. Spreek bijvoorbeeld op het station af die voor jullie beide in de buurt ligt. Daar pak je de eerste trein die vertrekt en zo doe je dat een aantal keer, wanneer je op een station aankomt. Of je kiest in elke stad een activiteit uit. Zoals bijvoorbeeld een paar uur naar een dierentuin. Kom je daarvan terug, dan stap je weer in de volgende trein die vertrekt en ga je daar bijvoorbeeld naar een pretpark. Je kunt met deze date niet vroeg genoeg in de ochtend beginnen, want je hebt met veel reistijden te maken. 

Een andere manier kan zijn om allebei wat plaatsnamen, activiteiten en eten op te schrijven en om de beurt een lootje te trekken. Zo heb je het verloop deels in de hand, maar tegelijkertijd is het ook heel spontaan. 

Liever een ‘normale’ date? Lees dan eens deze ideeën.

 Categorie: Blog

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter