Leuke films om te kijken tijdens een date

Films kijken tijdens een date
Van admin

Iedere date is weer spannend! Hebben jullie besloten om samen een filmpje te kijken? Dan is het ijs zo gebroken en kun je lekker tegen elkaar aan kruipen als het klikt. Deze vier films zijn perfect tijdens date night. Heb je elkaar nog nooit eerder ontmoet? Dan raden wij aan om op een openbare plek af te spreken.

Friends With Benefits

Friends With Benefits is een heerlijke romcom met Justin Timberlake en Mila Kunis in de hoofdrol. De vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant besluiten om seksmaatjes te worden nadat ze allebei een rampzalige relatie hebben beëindigd. De afspraak is dat ze ermee moeten stoppen als één van beiden emotioneel gebonden raakt. Waar dit in het begin nog goed gaat, worden de Friends With Benefits al snel verliefd op elkaar en moeten ze erachter komen of hun deal zo nog gaat werken. De film is te vinden op Netflix. Met een goedkoop alles in 1 pakket kijk jij zo voordelig mogelijk televisie en profiteer je van razendsnel internet.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind is een bijzondere en ontroerende film. Deze cult-klassieker heeft maar liefst 35 filmprijzen gewonnen, waaronder Oscars en BAFTAs. De hoofdrolspelers, Jim Carrey en Kate Winslet, spelen een koppel dat een medische procedure ondergaat waardoor ze hun relatie vergeten. Tijdens de procedure komen er allemaal herinneringen naar boven. Ze beseffen dat ze samen veel moois hebben meegemaakt en krijgen spijt van de ingreep.

Once Upon a Time in Hollywood

Voor zijn laatste film heeft Quentin Tarantino een groot aantal supersterren weten te strikken. Zo zijn de hoofdrollen vergeven aan Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. Deze film bestaat uit twee verhaallijnen. Je volgt de B-acteur Rick Dalton en zijn stuntdubbel Cliff Booth, die proberen om hun baan te behouden in de veranderende filmindustrie. De andere verhaallijn volgt actrice Sharon Tate, de vrouw van de beroemde regisseur Roman Polanski die werd vermoord in 1969 door volgelingen van de beruchte sekteleider Charles Manson. Dit is iets dat echt gebeurd is.

IT

Houden jullie wel van een beetje spanning? Kies dan voor een enge film voor jullie eerste date. De horror/thriller IT is gebaseerd op het boek van Stephen King en gaat over de moordzuchtige clown Pennywise. In de zomer van 1989 slaat een groepje van zeven kinderen de handen ineen om een van gedaante veranderend monster te vernietigen, dat zich vermomt als een clown en op de kinderen van Derry jaagt. Het vervolg op de populaire eerste film staat ook op Netflix, dus als jullie het erg gezellig hebben, kunnen jullie direct een tweede afspraakje maken.

 Categorie: Blog

Laat een reactie achter