Loading...

Tinder Plus

Wat is Tinder Plus precies?

Voor de die-hard Tiner daters, die graag alle mogelijkheden van Tinder willen gebruiken, is Tinder Plus ontwikkeld. Let op: dit is geen gratis service. Voor deze extra service moet je maandelijks betalen.

De extra opties die je krijgt met de Plus versie zijn onder meer een ‘swipe’ of ‘like’ ongedaan maken. Dus wanneer je in de haast (of gewoon op een verkeerde dag) iemand geliked hebt, waar je later spijt van hebt, dan kun je dit annuleren. Daarnaast kun je je locatie wijzigen en dus kun je iets verder kijken dan alleen je eigen dorpje of stadje. In andere steden zouden immers zomaar leukere dates kunnen rondlopen.

Tot slot – en voor veel mensen waarschijnlijk de reden om voor Tinder Plus te gaan – kun je onbeperkt mensen ‘liken’, waar dit met de standaard versie van Tinder beperkt is.

Zoals gezegd is Tinder Plus niet gratis. Het frustrerende hier is dat er (nog) geen vaste prijs is voor de Plus versie van Tinder. Hier wordt momenteel druk mee getest. Je kunt daardoor vreemde prijzen verwachten van omstreeks één tot ongeveer 15 euro, ook nog afhankelijk van het stuurprogramma van je telefoon. Daarnaast speelt jouw leeftijd ook nog een rol in de prijs. Het schijnt dat Tindergebruikers boven de 27 jaar iets meer moeten betalen voor een Tinder Plus abonnement.