Het verhaal van Jade

Tinderervaring
Van Lan Nguyen

Nadat mijn relatie stuk liep, zat ik een beetje in de put. Mijn vrienden spoorden me aan om nieuwe mannen te leren kennen, maar daar was ik nog niet aan toe. Op een regenachtige dag besloot ik toch om Tinder te downloaden en daar heb ik tot nu toe geen spijt van gehad. Deze app heeft mijn zelfvertrouwen namelijk een enorme boost gegeven! Het is superleuk om te ontdekken dat een aantrekkelijke man mij ook ziet zitten. Bovendien heb ik tot nu toe best wel leuke gesprekken gevoerd. Door de matches voel ik me iets zekerder over mezelf. Een aantal mannen hebben ook al gevraagd of ik iets met ze wil drinken. Ik had er heel lang geen behoefte aan, maar zit nu eraan te denken om één van deze uitnodigingen te accepteren. Wie weet klikt het in ‘real life’ ook wel! En zo niet? Dan swipe ik weer vrolijk verder.

 Categorie: Tinder Verhalen

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter