Het verhaal van Aisha

Aisha's ervaring met Tinder
Van Lan Nguyen

Het gebruik van Tinder begon voor mij als een grap. Ik was niet op zoek naar een relatie, maar vond het wel leuk om af en toe te swipen uit verveling. Ik was stiekem ervan overtuigd dat een relatie voortkomend uit Tinder nooit zou werken. Het kwam daarom maar weinig voor dat ik lange gesprekken had met mijn matches. Voor één man maakte ik een uitzondering. Hij woonde vroeger namelijk bij mij in de straat en we trokken veel met elkaar op. Toen hij verhuisde, ben ik hem uit het oog verloren. Ik vond het dus ontzettend toevallig om hem tegen te komen op Tinder. We spraken als vrienden af om bij te praten, maar merkten allebei dat er misschien iets meer speelde. Daarom besloten we om te gaan daten. Ondertussen zijn we al twee maanden aan het daten en we hebben het heel leuk samen. In mijn geval heeft Tinder mij niet geholpen om nieuwe dates te ontmoeten, maar wel om weer herenigd te worden met een oude bekende. En hier ben ik heel erg blij om!

 

 Categorie: Tinder Verhalen

Vergelijkbare artikelen