Het verhaal van Adil

TinderVerhalen Adil
Van admin

Ik wilde graag een goede partner vinden om samen mijn kinderen op te voeden. Ik heb twee jongens van zes en negen en ik wist dat, hoe ouder ze zouden worden, hoe meer behoefte ze zouden hebben aan een moederfiguur in hun leven. Ik heb een zware tijd achter de rug en was daarom op zoek naar een sterke vrouw. Tinder vond ik daarom een moeilijk besluit. Ik vond het in eerste instantie te oppervlakkig, maar vond uit dat Tinder juist een manier is om snel in gesprek te komen. Ik kwam in contact met een lieve, zorgzame vrouw en begin dit jaar zijn we gaan samenwonen. Mijn kinderen en ik zijn gek op haar en eindelijk voel ik weer de warmte van een echt en hecht gezin. Ik besef dat ik enorm geluk heb gehad, maar ik denk dat Tinder echt een optie is om opnieuw te starten.

 Categorie: Tinder Verhalen

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter