Deze cadeaus geef je op een eerste date

Eerste date
Van admin

Het wordt een beetje als normaal gezien om een cadeautje mee te nemen, wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet. De één neemt dan een doosje vol chocolade mee en de ander vindt een roos heel toepasselijk. Alle cadeautjes zijn in dit geval natuurlijk goed, want het gaat tenslotte om het gebaar en de moeite die je erin hebt gestoken. Maar, wat zijn nou nog meer leuke cadeautjes om te geven aan een date? We zetten ze voor je op een rijtje!

Een nieuw luchtje

Het is hetzelfde als met kerstcadeautjes eigenlijk, met een luchtje zit je meestal wel goed. Met meestal bedoelen we natuurlijk dat iedereen zijn smaak sterk kan verschillen. Niet iedereen is bijvoorbeeld fan van een Chanel luchtje, maar met Paco Rabanne zit je vaak wel weer heel goed. Zo’n nieuw luchtje hoeft natuurlijk ook helemaal niet duur te zijn. Met een luchtje van de Rituals is iemand net zo blij als met een dure parfum. Een goedkoper luchtje is vaak ook verstandiger, mocht diegene het niet lekker vinden. Het gaat tenslotte om de eerste date, dus er valt nog veel te leren over iemand zijn smaak. 

Een mand vol lekkers

Je kunt ook een verrassingsmand voor iemand maken met lekkernijen. Ideaal als jullie bijvoorbeeld een chille date hebben gepland, waarbij er een hoop films op de planning staan. Bij films kijken horen natuurlijk lekkere dingen om te snacken. Denk bijvoorbeeld aan een zak popcorn, wat snoep, chips en chocolade. Als de date op koudere dagen plaatsvindt, kun je altijd nog wat warme chocolademelk lepels erin stoppen met een fles slagroom erbij. Ook op warme dagen, willen jullie natuurlijk iets lekkers kunnen drinken. Denk bijvoorbeeld aan een flesje wijn of champagne. Het is maar net waar je zelf van houdt en wat je date mogelijk lekker vindt. 

Iets wat jou kenmerkt

Een creatief cadeau is altijd heel welkom. Dat zijn misschien wel de leukste cadeautjes, omdat je er veel tijd in hebt gestopt. Maak iets wat voor jou heel kenmerkend is. Daar hoeft niet per se super veel tijd in te zitten, want je kunt natuurlijk ook iets kopen. Je hebt er dan wel net wat langer over nagedacht, waardoor het gebaar heel romantisch is. Denk bijvoorbeeld aan een product waar jij bekend om staat bij je vrienden of vriendinnen. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Bij de één is dat wellicht een drankje, dat je altijd drinkt en bij de ander is het bijvoorbeeld een favoriete snack waar jouw vrienden en vriendinnen jou echt mee omschrijven. 

Je kunt natuurlijk ook verder denken dan dat. Misschien heb je wel een eigen webshop en kun je daar iets van mee nemen. Ook dat is natuurlijk iets wat bij jou past en wat jou kenmerkt. 

Iets wat de ander nodig heeft

Voordat jullie op date gaan, hebben jullie vast al veel besproken. Indien er een klik is hebben jullie afgesproken om elkaar beter te leren kennen in de vorm van een date. Dit betekent dat je elkaar al een klein beetje kunt kennen. Er is vast wel iets in de gesprekken naar voren gekomen wat de ander kenmerkt of wat iemand echt nodig heeft. Weet je bijvoorbeeld al dat jouw date een koukleum is? Speel daar dan op in. Haal bijvoorbeeld een lekker dik plaid voor op de bank of een lekkere dikke badjas. Met een paar warme sokken zit je dan ook al heel goed. 

Het kan natuurlijk ook dat je weet dat iemand graag wijn drinkt met vrienden of vriendinnen. Een fles wijn komt dan altijd goed van pas. Hopelijk kun je er wel achter komen wat de favoriet is, want niet elke fles is natuurlijk hetzelfde. 

Wil je echt uitpakken met een date, omdat je elkaar bijvoorbeeld al heel lang kent of omdat je iemand terug probeert te winnen. Hier vind je inspiratie voor originele cadeaus voor mannen!

 Categorie: Blog

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter