Daten op Roze Maandag tijdens de Tilburgse Kermis

Rose Maandag Tilburgse Kermis
Van admin

Het moment is daar. We kunnen eindelijk weer elkaar in het echt ontmoeten bij de leukste restaurantjes en evenementen. En wat is nou leuker dan elkaar ontmoeten op de Roze Maandag van de Tilburgse Kermis? Gezelligheid gegarandeerd! De kermis laat nog even op zich wachten, maar dan heb jij tijd om nog snel een date scoren! Zet je Tinder aan en swipen maar. 

Tilburgse Kermis

Rose Maandag Tilburgse Kermis 25 juli 2022

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Tilburgse Kermis gaat dit jaar eindelijk weer normaal van start. Het is de grootste kermis van de Benelux en dat wordt ook groots gevierd. 10 dagen lang is het in Tilburg een feest. Op vrijdag 22 juli wordt er om 15:00 uur ‘s middags afgetrapt en op zondag 31 juli stoppen alle attracties met draaien als de klok 23:00 uur slaat. 

De Tilburgse Kermis is een groot fenomeen en wordt gezien als een echt spektakel. Deze kermis is bij alle Nederlanders wel bekend. Zo komen er ook mensen naar Tilburg van alle kanten van het land, alleen maar om een dagje kermis mee te maken. Of je nu van kermissen en attracties houdt of niet. De Tilburgse Kermis is een uitje die je niet mag missen. Als je er nog nooit bent geweest is het zeker een aanrader om er eens naartoe te gaan. Een rondje eroverheen lopen is al een hele belevenis op zichzelf, omdat je waarschijnlijk nog nooit zo’n grote kermis hebt gezien. Je kijkt je ogen uit bij de attracties Tilburgse Kermis. 

Bovendien is het de ideale plek voor een date. Je kunt makkelijk een terrasje combineren met een rondje over de kermis. Zo heb je de kans om elkaar wat beter te leren kennen en kun je aftasten of iemand net zoveel durft als jou. Durven jullie samen boven Tilburg te zweven in de zweefmolen of laten jullie jezelf de lucht inschieten in de catapult? Voor de echte waaghalzen is dit een date om nooit te vergeten. Uiteraard is het er ook druk genoeg, waardoor je constant onder de mensen bent. Dit kan je ook een fijner gevoel geven tijdens een date. Er is dan altijd wel iemand in de buurt, mocht het even mis gaan. Je kent iemand immers via een datingapp, dus het is zeker uitkijken geblazen! 

Roze maandag 2022

25 juli 2022, Rose Maandag Tilburgse Kermis

Als je Tilburgse Kermis zegt, zeg je gezelligheid. Alleen, de Roze Maandag spant toch wel echt de kroon. Het is met stipt de gezelligste dag van de Kermis. Alhoewel het 10 dagen lang een groot feest is, feesten we op maandag 25 juli extra hard! De hele Tilburgse binnenstad kleurt op maandag 25 juli eindelijk weer roze. Wat hebben we deze traditie gemist. 

Roze Maandag is een feest voor iedereen. Er komen dan ook wel tienduizenden mensen op af. Tijdens deze dag omarmt Tilburg alle mensen en wordt er geen onderscheid gemaakt. We vieren samen met z’n allen een groot feest. En feestjes zijn er maar zat op deze kermismaandag. In de stad en rondom de kermis worden er vele festivals en andere evenementen georganiseerd. Als jullie beide van drukte en gezelligheid houden is de Roze Maandag de ideale zomer date. Je kijkt je ogen alleen al uit naar alle prachtige kostuums. En dan ben je bij wijze van spreken nog niet eens op de kermis geweest! 

Een date op Roze Maandag is ten zeerste aan te raden. Het barst namelijk van de gezelligheid, waardoor de momenten van stiltes veel minder ongemakkelijk voelen. Bovendien is het een ideale test om te kijken of jullie echt elkaars match zijn. Hoe test je nou beter of je bij elkaar past, dan door samen de gekste attracties af te gaan. Kun je meteen kijken of het echt zo’n gentleman is, want doet hij extra z’n best bij de grijpkranen voor een knuffel? Of loopt jouw date er met een grote boog omheen? Laten we dat eens testen!

 Categorie: Blog

Laat een reactie achter