Date ideeën voor een onvergetelijke zomer

daten in de zomer
Van Aimee Vinck

De zon schijnt, de zomer staat voor de deur en dat kan maar tot één ding leiden: love is in the air. De zomer is de leukste tijd om te daten, want de dagen en nachten voelen langer aan, je kunt meer buiten zijn en de mogelijkheden voor een (romantische) date zijn eindeloos. Heb jij je zomer fling al ontmoet of ben je nog druk aan het swipen op zoek naar een date? Met deze date ideeën maak jij je zomer onvergetelijk. 

Free Man and Woman Sitting on White Boat Stock Photo

Romantisch het water op

Zijn jullie beide fan van het water, huur dan een bootje en spendeer de dag varend door de Nederlandse meertjes of kies voor de stad. In een bootje krijg je meteen een echt vakantiegevoel. Geniet van het zonnetje terwijl jullie lekker op het water dobberen. Je kunt ook een picknickmand meenemen. Met wat drinken en hapjes maak je de middag helemaal compleet. Om het extra romantisch te maken, kun je ook een diner op een boot reserveren. Vaar ‘s avonds door de grachten vol sfeervolle lichtjes terwijl je geniet van een heerlijk gerecht. 

Free A Couple Walking in the Countryside Stock Photo

De ultieme zomeravond  

De zomerse zonsondergang is elke dag opnieuw een cadeautje. Het is dan ook het ingrediënt voor een ultieme zomeravond. Rijd de warme kleuren tegemoet of neem een kleedje mee en plof op een grasveldje dichter bij huis neer. Goed gezelschap en een prachtig uitzicht, deze combinatie kan bijna niet verkeerd gaan! Neem als kers op de taart nog een wijntje mee en you are good to go. 

Rooftop bar is de place to be

Als we het dan over mooie uitzichten hebben, dan kan een rooftop bar ook niet ontbreken. Ze zijn overgewaaid vanuit Amerika en schieten als paddenstoelen uit de grond. Je vindt nu in Nederland ook hele toffe rooftop bars! Het is de ideale plek om rustig te genieten van een drankje, een hapje en een waanzinnig uitzicht. De beste zijn die met een panoramisch uitzicht, kies een goed plekje en cheers op een goede zomer!

woman wears multicolored striped sweater

Struin over een Foodfestival 

Liefde gaat door de maag, nietwaar? Tijdens de zomer is het festivalseizoen op volle toeren en dat betekent foodfestivals! Dwaal rond over het festivalterrein, geniet van de muziek en proef de lekkerste drankjes en hapjes. Het leuke hiervan: de foodtrucks hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Verschillen jullie smaken wat van elkaar? Hier vind je sowieso voor beide wat wils. Je kunt natuurlijk ook naar een muziekfestival gaan of een echt concert. Dit is zeker leuk als jullie dezelfde muzieksmaak delen! 

grey asphalt road surrounded by trees

Als toerist in eigen land ronddwalen 

Wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet, is het nog wat optimistisch om meteen samen drie weken naar Italië te gaan. De zomer is de perfecte tijd om toerist in eigen land uit te hangen. Samen een stad ontdekken is een goede manier om ook elkaar te leren kennen. Je kunt samen een roadtrip maken. Toer over een open weg, doe de ramen naar beneden, de muziek aan en geniet van de ultieme zomerse sferen. De afstanden hoeven zeker niet lang te zijn, kies bijvoorbeeld plekjes dicht bij elkaar en je bent zo een hele dag zoet. 

Heb jij één van deze dates al gepland staan? 

 Categorie: Blog

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter