Loading...

TinderHet is de meest populaire datingmethode van dit moment: Tinder. In deze moderne tijd kijken we niet meer in de krant of de supermarktfolder of er nog een leuke contactadvertentie bij staat. We gaan het internet op. En aangezien we tegenwoordig overal contact kunnen maken met het internet, is deze dating-app een uitkomst.

Wat Tinder aantrekkelijk maakt is de laagdrempeligheid. Iedereen met een mobiele telefoon een een Facebook-account kan in principe een account aanmaken. Uiteraard moet je wel boven de 18 jaar zijn (zie ook verder de algemene voorwaarden).  En aangezien je geen uitgebreide informatie over jezelf hoeft in te vullen (je koppelt je Tinder profiel simpelweg aan je Facebook-account), ben je in een handomdraai klaar om te gaan daten. Daarmee heeft het een flink voordeel ten opzichte van de traditionele datingsites, waar je je soms door tal van vragenlijsten moet zien te worstelen.

De introductie van Tinder heeft de nodige – soms heftige – reacties veroorzaakt. Veel mensen vonden de app een vernieuwende, frisse manier van daten, die bij deze tijd past. Andere mensen vonden het minder. Termen als ‘vleeskeuring’ werden regelmatig gebruikt. De waarheid zal waarschijnlijk een beetje in het midden liggen. Uiteraard draait het bij Tinder in eerste instantie om de foto’s. Dat is immers waar je vooral op reageert. Aan de andere kant  betekent een foto ‘liken’ niet direct een date scoren. Je hebt voldoende mogelijkheden elkaar eerst eens te leren kennen en kunt uiteraard ook gewoon het gesprek beëindigen als je erachter komt dat die ene date toch niets voor je is, gebaseerd op bijvoorbeeld interesses. De discussie zal waarschijnlijk nog wel een tijdje blijven.

Lees hier meer informatie over Tinder en check ook zeker even de algemene voorwaarden. Wat je van de app vindt, is natuurlijk geheel aan jou, maar het zal zeker helpen om de gebruikerservaringen te lezen.

 

Tinder functionaliteiten

Tinder boost

We willen allemaal weleens in de schijnwerpers staan toch? Met Tinder Boost zet jij jzelf voor een vol uur in de spotlight. Wanneer je je boost hebt geactiveerd krijg je voorrang op andere profielen en krijg je meer bezoekers op je profiel. Dit kan in veel gevallen positief uitpakken en resulteren in meer likes en matches!

Super Like

Vind je iemand he-le-maal geweldig en wil je er zeker van zijn dat diegene daar een melding van krijgt? Dan kun je kiezen om een Super Like te gebruiken. Je krijgt er één gratis van Tinder per 24 uur. Wil je er nog meer? Dan dien je Tinder Plus te activeren. Hier betaal je wel een klein bedrag voor per maand.

Tinder Plus

Als je optimaal gebruik wilt maken van alle functionaliteiten van Tinder, dan zul je al snel willen overstappen op Tinder Plus. Je krijgt hierbij extra mogelijkheden, die je helpen om de liefde van je leven te vinden. Deze extra opties zijn als volgt:

– Je kunt ongelimiteerd mensen liken. Lekker blijven swipen tot je kramp krijgt in je vingers
– Je kunt je laatste swipe terugdraaien (voor als iemand toch niet zo leuk vindt, of juist wel!)
– Je krijgt 5 Super Likes per dag. Zo hoef je niet zo zuinig meer te doen met je standaard 1 Super Like per dag
– Je kunt met het Tinder Paspoort je locatie wijzigen en daarmee je alle singles over de wereld swipen

Tinder Gold

Is Tinder Plus nog niet genoeg voor je? Dan kun je altijd nog overstappen naar Tinder Gold. Hiermee heb je alle opties beschikbaar en kun je zelfs zien wie jou heeft geliket!